Uutisia

Täältä löydät kaikki toimintaamme liittyvät ajankohtaiset tiedotteet ja ilmoitukset.
Lisäksi keräämme tänne vinkkejä kivoista tapahtumista!

Ajankohtaista

Yhteiskuljetus TWDC tapahtumaan!

Jos haluat lähteä TWDC tapahtumaan yhdistyksen järjestämällä yhteiskuljetuksella, niin lisätietoja asiasta saat tunneilla ja siellä on myös ilmoittautumislista, mihin voit merkata nimesi ja muut tarvittavat tiedot.

Koronapandemia

Koronapandemian vuoksi seuraamme koko ajan Pirkanmaan koronanyrkin, Avin ja muiden viranomaisten määräyksiä ja suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti.

Nykyohjeistuksen mukaan tuntien pidolle ei ole estettä. Edelleen kannattaa pitää tunneilla riittävät etäisyydet ja huolehtia käsihygieniasta, myös eteistiloissa. Lisäksi toivomme, että jokainen tulee tunneille vain terveenä ja oireettomana.


Tapahtumia

TWDC lauantaina 11.2.2023, Orimattilan Kehräämö

Se perinteinen rivitanssikansan kilpailu- ja tanssitapahtuma on taas entisellä paikallaan vuonna 2023! Lisätietoja TWDC-kisasivuilta.

Spring Thing rivitanssibileet lauantaina 11.3.2023 klo 16-24 Hyvinkään järjestötalolla

Hyvinkään Rivitanssijat järjestäät Spring Thing rivitanssibileet, missä koreografi-ohjaajavieraana on Jonas Dahlgren. Ennakkolipun hinta on 25 € ja ilmoittauminen alkaa 1.11.2022. Tammikuun jälkeen ilmoittautuneille lipun hinta on 30 €. Ilmoittautuminen voi loppua aikaisemminkin, jos tilan maksimimäärä noin 65 henkeä tulee aiemmin täyteen. Tarkempia lisätietoja löytyy Spring Thing -tapahtumasivulta.