Uutisia

Täältä löydät kaikki toimintaamme liittyvät ajankohtaiset tiedotteet ja ilmoitukset.
Lisäksi keräämme tänne vinkkejä kivoista tapahtumista!

Ajankohtaista

Tunnit jatkuvat taas syksyllä!

Olemme aloittaneet kesätauon ja jatkamme ohjattuja tunteja taas syyskuun alussa. Hyvää kesän aikaa kaikille!

Terveydestä ja pandemiasta

Nykyohjeistuksen mukaan tuntien pidolle ei ole estettä, mutta ihan perinteistä köhää ja flunssaa välttääkseen kannattaa pitää sopivat etäisyydet ja huolehtia käsihygieniasta, myös eteistiloissa. Lisäksi toivomme, että jokainen tulee tunneille vain terveenä ja oireettomana.

Tarvittaessa seuraamme Avin ja muiden viranomaisten määräyksiä ja suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti.


Tapahtumia

Summer Dance Camp rivitanssileiri 7.-9.6.2024

Capital Heels järjestää Summer Dance Camp rivitanssileirin tänä vuonna Hotelli Nuuksiossa. Ohjaajina toimivat Adam Åstmar ja Jef Camps. Lisätietoja löytyy Summer Dance Camp -tapahtumasivulta.

Merilapin Country Camp 14.9.2024

Meri-Lapin Country Camp 2024 / MLCC palaa 8 vuoden tauon jälkeen, tapahtumapaikkana on Kylpylähotelli Pohjanranta. Ohjelmaan sisältyy myös rivitanssinopetusta, sekä alkeiskurssi että Jorma Leitzinger jr:n ohjaama keski- ja jatkotason kurssi. Lisätietoja löytyy Facebookin tapahtumasivulta.

Fall In Line 27.-29.9.2024

Hyvinkään rivitanssijat järjestävät Fall In Line -tapahtuman Hyvinkääsalissa. Tähtivieraina ovat Hayley Wheatley ja Tim Johnson. Lisätietoja löytyy Fall In Line 2024 -tapahtumasivulta.

TWDC 8.2.2025

Perinteinen rivitanssitapahtuma järjestetään seuraavan kerran vuonna 2025 eli vuoden 2024 tapahtuma 10.2.2024 on peruttu. Silloin vuorossa on TWDC 2.0, tarkemmat tiedot löytyvät: TWDC kisasivuilta.