Yhdistys

Täällä on yhdistyksemme säännöt, hallituksen kokoonpano ja tietoa jäsenyydestä.
Toimintakertomukset ja jäsenkirjeet ovat näytöstä riippuen joko sivuvalikossa tai lopussa.

Yhdistyksen toiminta

Kangasalan Rivitanssiyhdistys ry on perustettu 17.04.2002. Tarkoituksemme on järjestää ohjattua rivitanssia Kangasalla ja muutakin mukavaa toimintaa rivitanssin merkeissä yhteistyössä muiden rivitanssiyhdistysten kanssa.

Kangasalan Rivitanssiyhdistyksen säännöt

Nämä uudistetut säännöt hyväksyttiin 5.10.2008 yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa. Sääntömuutos laitettiin vireille 17.11.2008 ilmoittamalla muutoksesta Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin, jossa kyseinen muutos tarkastettiin ja rekisteröitiin 20.04.2009.

Yhdistyksen hallitus 2024

Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat:

  • Minna Nuutila (puheenjohtaja)
  • Marianne Kärki
  • Tanja Köntti
  • Miia Ratilainen (sihteeri)
  • Soile Sorvari (varapuheenjohtaja)
  • Riikka Valli (rahastonhoitaja ja web-sivujen ylläpitäjä)

Jäsenasiat

Yhdistyksen jäsenenä saat 1-3 kertaa vuodessa jäsenkirjeen, mistä saat tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä muista mukavista rivitanssitapahtumista Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua yhdistyksen ohjatuille rivitanssitunneille ja erilaisiin tanssitapahtumiin, joihin yhdistys pyrkii järjestämään edullisen kuljetuksen.

Jos haluat lueskella aiemmin lähetettyjä jäsenkirjeitä, niin ne löytyvät oikealla olevasta listasta. Ikävä kyllä, vanhempien kirjeiden kuvat ja muut sommittelut eivät ole tallella, mutta eikös se teksti ole tärkein!

Liittymis- ja jäsenmaksua ei toistaiseksi ole.

Jäsentietojen lisäys/muutos/poisto

Jos haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi tai jos epäilet, että tietosi kaipaavat päivittämistä (esim. osoitteen muutos, sähköpostiosoitteen lisäys), niin voit ilmoittaa asiasta tanssitunneilla ohjaajalle tai laittamalla viestiä - sivujen alalaidasta löytyvät tiedot eri yhteyskanavista.

Jäsentietoihin tarvitsemme nimesi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, halutessasi voit antaa myös matkapuhelinnumerosi. Jäsentiedotteet lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla, matkapuhelinnumeroa käytetään lähinnä silloin, jos tunti jostain syystä peruuntuu lyhyellä varoitusajalla.

Kaipa se on tämäkin mahdollisuus tarjottava. :) Jos jostain syystä et enää halua olla Kangasalan Rivitanssiyhdistyksen jäsen, niin yhdistyksestä eroaminen onnistuu sähköpostitse, yhteystiedot sivun alalaidassa. Sääntöjemme mukaan eroaminen on tehtävä kirjallisesti, siksi suullinen ilmoitus tunnilla ei käy. Toinen mahdollisuus on ilmoittaa asiasta yhdistyksen kokouksessa merkittäväksi pöytäkirjaan. Muistathan, että aina voi palata takaisin - pitkänkin tauon jälkeen!

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki 22.4.1999/523  edellyttää, että rekisterinpitäjän on laadittava henkilörekisteristä rekisteriseloste, joka on pidettävä jokaisen saatavilla. Kangasalan Rivitanssiyhdistyksen jäsenrekisterin rekisteriseloste on laadittu 8.10.2008.